Kanarulaad, porgandikreem, seene-koorekaste

Kanarulaad, porgandikreem, seene-koorekaste

Retsept neljale

 

Kanarulaad

  • Kanafilee 300 g
  • Kanamunad 2 tk
  • Vahukoor 30 ml
  • Küüslauk 10 g
  • Värske till 5 g
  • Sool, pipar

Lõika kanafilee tükkideks, lisa sool, pipar, lõigatud küüslauk ja till. Pane kõik bleenderisse lisa kaks munavalget. Bleenderda ära.  Lisa vahukoor ja bleenderda veel üks minut. Valmis mass panne kile sisse ja rulli kokku. Pane külmkappi tunniks.  Pärast pane aurutama Electrolux ahju 30 minutit 75 kraadi juures.

 

Porgandikreem

  • Porgand
  • Või 15 g
  • Värske tüümian 5 g
  • Küüslauk 10 g
  • Sool, pipar

Koori ja loputa porgandit. Lõika tükkideks, pane ahjunõusse, lisa koorimata pooleks lõigatud küüslauk, tüümiani ja või, peale pane foolium. Pane küpsema ahju 60 minutit. Pane bleenderise ja blenderi ära,  lase läbi sõela.

 

Seene-koorekaste

  • Seened (võiks olla šampinjonid) 100 g
  • Sibul 40 g
  • Või 20g
  • Kana- või seenepuljong 100 ml
  • Vahukoor 100ml

Sulata pannil või ning pruunista selles sibul, lisa kuubikuteks lõigatud seened ja prae paar minutit. Vala juurde puljong ja kuumuta keemiseni. Tõsta pann pliidilt. Kalla juurde ka  koor, lase kaste kuumaks ning keeda tasasel tulel 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.

if YOU can dream it you CAN do it!